איך זוכים לפעול ישועות?

שאלה:

שלום רב בת משפחה שלי חילונית הלכה לרב ( בבא) בגלל בעית פריון והוא ביקש שתביא לביתה 10 תלמידי חכמים שיקראו זוהר ומשניות ולאחר מכן אחד מהם יתקע בשופר.. ביקשה את עזרתי מה לעשות?

תשובה:

אינני מכיר סגולה שכזו, מה שאני כן מכיר ואני מבטיח בהבטחה מוחלטת שזו הדרך הנכונה, זה לעשות חיזוקים במצוות!! בורא העולם מצפה מכל אחד ואחת מאיתנו לשמור תורה ומצוות, זה חד וחלק! לא יתכן שרק נבקש מבורא עולם דברים ולא נקיים את רצונו שהוא תכלית העולם. אם היא רוצה להשפיע על עצמה ועל ביתה חסדים, יקבלו על עצמם להתחיל בשמירת השבת, בשמירת טהרה, בורא העולם רוצה ילדים שנולדים משמירת טהרת המשפחה ודיני נידה [תקשרי אותה עם רבנית שעוסקת בהדרכת נשים, אפשר דרך אירגון נר לאלף], ובעזרת ה' על ידי החיזוקים שיקבלו על עצמם יראו ישועות גדולות, חיים טובים ומאושרים זרע של קיימא ושפע ברכה והצלחה בכל הענינים. בורא העולם רוצה את החיזוקים שלה, ולא את השופרות של התלמידי חכמים.

אנא, הראי לה את התשובה שלי.

שבת שלום ומבורך!