כאשר מכשירים שיש בגלל נקודה מסויימת שנבלע טעם בשרי בשיש חלבי, היכן צריך לערות מים רותחים? בנקודה הספציפית הזאת, באזור שלה או בכל השיש (עד הקצה השני)?
שלום וברכה
מספיק לעשות זאת בסביבות המקום בו נפל הדבר האסור.
ערב טוב
האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *
התגובה שלך *
שם *
אימייל *
אתר
עדכן אותי במייל. ניתן להרשם לעידכונים גם בלי להשאיר תגובה עדכונים
Δ
שאלות שנצפות עכשיו:
מאמרים אחרונים
מדריכים הלכתיים
מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?
מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל