הכל לטובה!

שאלה:

אם היה לי 100 שח בכיס וזה נאבד ברחוב אז להאמין שה' עשה את זה וגילגל את זה ושאולי זה כפרה או שזה תיקון שהכסף אמור להגיע למישהו שהייתי חייבת לו בגילגול קודם? כתוב "שהכל נהיה בדברו" כל מה שקורה זה בדיבורו ומאמרו של ה' או להאשים את עצמי ולהתעצב?

תשובה:

שלום וברכה

ברור שיש להאמין שכל מה שהק עושה הכל לטובה!

בהצלחה

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. אמת שמוטל על האדם לנהוג באחריות, כמו שאמרו חכמים צינים ופחים בידי אדם, אבל אני מניח שנהגת כדרך כל העולם, ואם כך אין סיבה לחשוב שזה קרה סתם כך, הכל מה'.