תלייה בפצע בשבעה נקיים

שאלה:

מניקת שילדה לפני שלושה חודשים, נטהרה, קיבלה וסת ותוך כדי ז' נקיים נבדקה אצל רופא נשים בדיקה וגינלית(בדיקה שיגרתית לוודא שהרחם נסגר ארצי הלידה) הרופא אמר שה ר חם נסגרה והכל תקין ושהיא מבייצת ולכן תראה וסת בעוד שבועיים. בערב לאחר הבדיקה האישה ראתה דם, בכמות מרובה והלכה לבודרת טהרה ביום האחרון לז' נקיים והיא אמרה לה שזה וודאי פצע אך איננה מצליחה להגיד בברור שאינו מהרחם. מה דין האישה?

תשובה:

שלום וברכה

לא הבנתי את דברי הבודקת, היא ראתה פצע או לא? היא לא אמורה לקבוע אם זה מהרחם, היא צריכה לברר בודאות שיש פצע מדמם שניתן לתלות בו. אם ראתה פצע מדמם זה בסדר, אבל כמובן צריך בדיקה נקייה ביום השביעי, כדאי לברר אצלה למה כוונתה וכך נדע יותר, תשאלו שוב ותחזרו אלינו.

שבוע טוב