דימומים עם סרזט

שאלה:

שלום
אני נוטלת גלולות סרזט מדי פעם ש לי דימומים בבדיקה אצל רופאה היה חשש לפוליפ בדיקה נוספת אצל רופאה אחרת לא ראתה פוליפ אבל הפנתה אותי לאולטראסונד יותר מעמיק
לבנתיים לא עשיתי זאת כי היה נראה שהסתדר היה דימום ממושך שבוע אחרי תהליך היטהרות טבלתי במקווה ובבוקר היה בתחתון הלבן כתם דם גדול
לאחר מכן לא היה כלום
מה לעשות עד לבירןר רפואי?

תשובה:

למעשה הדימום די ברור, הסרזט ידוע כעושה צרות.. תבקשי מהרופאה תרופה אחרת. כדאי מאוד ללכת לרופאת נשים שעוסקת עם הציבור הדתי, ויודעת על הבעיה ומכירה את התרופות המומלצות.

בהצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. תודה על התשובה כמה זמן צריך לחכות מבחינת טהרה
    והאםאחרי הטהרה מותר להתנהל כרגיל למרות החשש לדימום אחרי יחסים
    התור לרופאה די רחוק

  2. הליך הטהרה כרגיל, המתנת ארבעה או חמישה ימים כל עדה לפי מנהגה, הפסק טהרה ושבעה נקיים וטבילה. אין סיבה לתור רחוק, לא צריך רופאה בעלת שם עולמי לדבר הפשוט הזה, רק שתהיה כזו שמכירה את הצורך של אשה דתית בצורה מספקת, עדיף אחת שעובדת בריכוזים חרדיים.