יום שכולו תורה

שאלה:

שלום כבוד הרב,
יש לי עסק של הסעות פרטיות. ביום ראשון הקרוב אני אמור ללכת ליום שכולו תורה ומישהי שנוסעת איתי קבוע ביקשה שאקח אותה הלוך חזור, זה אומר כ170 שקל.
האם בשל עול הפרנסה עלי לקחת את אותה הנסיעה? או שזו השתדלות יתרה ועלי ללכת ליום לימוד תורה ולסמוך שפרנסה היא משמים?

תשובה:

שלום רב

חבל להפסיד את היום של הלימוד בשביל הנסיעה הזו, לך ללמוד תורה ובזכות זה תראה רק שפע ברכה והצלחה כל הימים!