מה האיסור בשינוי מין

שלום הרב
יש לי קצת בעיות בזהות המינית שלי אני רוצה לדעת מה דין של אדם שמשנה את המין שלו.

תשובה:

שלום רב,

אני לא בטוח שיש לך בעיה בזהות המינית שלך, זה נשמע יותר שאתה פשוט לא מרוצה מעצמך… אולי תתייעץ עם איש מקצוע כדי שיסדר לך מעט את הראש, לקבוע לך יעדים מתאימים לחיים שיצקו מעט תוכן בחיים שלך.

לעצם השאלה, גבר שהופך את המין שלו לאישה עובד על איסור דאורייתא של סירוס. בכך הוא כורת את אבריו, ומסרס את עצמו. (שו"ע אבה"ע סי' ה').