החובה לחזור בתשובה

שלום!
אם אמרתי בלב שאני אחזור בתשובה ונשיקתי את ספר התנ"ך באותו זמן(לא אמרתי אמן בסוף) האם אני צריכה לקיים את זה לחזור בתשובה?

תשובה:

שלום רב

שאלתך מפתיעה אותי ביותר! כל יהודי חייב לחזור בתשובה! זה לא דבר הנתון לבחירתו של אדם! התורה ניתנה לכל עם ישראל וכל יהודי חייב לקיים את מצוותיה ולעבוד את הקדוש ברוך כפי שעשו אבותינו ואבות אבותינו בכל ה3500 שנה האחרונות מאז מתן תורה. על ידי כך נזכה בעזרת ה' לכל הטוב הצפון לצדיקים בעולם הזה ובעולם הבא, ונדע רק טוב.

חג שמח.