לימודי היי טק

שאלה:

בס"ד

השאלה שלי . אני נמצא בקורס של בודקי תוכנה ולשם כך דרוש מחשב עם אינטרנט ואני צריך לעשות עבודות שונות כגון לבדוק אתרים מסוימים כגון השכרת רכב . דף הכנסת . וכל מיני אתרים [לא אתרים בעייתיים בצניעות]וגם לשם כך אני זקוק לווצאפ למחשב כדי לקבל קישורים לשיעורים בזום ןלכל מיני עבודות וכן לשאול שאלות ולקבל תשובות ועזרה משם.אני לצורך האישי מתשתמש בפלאפון כשר . אני זקוק לכך צורך הלימודים ועבודה בעזרת ה' כדי להתפרנס בכבוד ולא ח"ו בדוחק . גם רציתי לשאול יש תוכנה שמבוססת על בינה מלאכותית שזה יכול לתת לי תשובות לשאלות שיש לי בלימודים כגון לנסח בדיקות תוכנה או אפליקציה כלשהיא שנדרש ממני . חושב לי גם לציין שאני אצטרך אולי בעזרת ה' לבדוק בכל מיני מסכים את התוכנות או אפליקציות שיעבדו טוב גם בפלאפונים שונים וגם בדפדפנים שונים. האם יש בעיה בכל זה? כי יש לי אובססיה [אני סובל מכפיתיות . או סי די ]וגם פחדים אוליי אסור לי ומצד שני אני רוצה להתפרנס האם יש בעיה בכל מה שציינתי ?

תשובה:

אין כל בעיה ככל שהאינטרנט מסונן וכפי שתיארת מדובר בחומרים ובאתרים שאין בהם בעיה של צניעות.

רק אני ממליץ להשאר בתחומי המחשב ולא לקנות לצורך זה טלפון חכם.

ברכה והצלחה מרובה.