גזירת ציפורניים ושיער הגוף לאישה בחוה"מ

שאלה:

בס"ד
שלום רב, מועדים לשמחה!
אישה שנוהגת לגזור ציפורניה ולגלח שיער גופה, בכל יום שישי, לכבוד שבת, והשנה גם עשתה כן לפני שבת ויום טוב ראשון של סוכות, הבנתי שיכולה לגזור גם בחוה"מ לכבוד שבת ושמחת תורה. השאלה היא האם זה רצוי, או שעדיף להמנע בכל זאת מפאת קדושת המועד? או שעדיף לעשות זאת לכבוד שבת קודש ושמחת תורה?
אני מתלבטת בעניין זה, לכן שואלת.
תודה רבה מראש.

תשובה:

אם יש צורך אפשר, בדרך כלל אין צורך בתכיפות כזו ולכן כדאי להמתין לאחר החג.

מועדים לשמחה.