הבדלה לילדים קטנים בקיץ

שאלה:

אנחנו משכיבים את הילדים הקטנים במשך השבוע בסביבות השעה 7, ילד בן 5 וחצי וילדה בת שנתיים.
בשבתות המאוחרות של הקיץ אנחנו גם משכיבים אותם לקראת סוף סעודה שלישית, כך יוצא שהם לא שומעים "הבדלה" במוצאי שבת (חוץ משבתות שאנחנו מחוץ לבית…)
האם הדבר הזה בסדר וחינוכי, ומה לגבי הילד הגדול?
תודה!

תשובה:

שלום וברכה

אני חושב שהקיץ הזה שהוא עדיין לא בגיל חינוך זה בסדר, בקיץ הבא שהוא כבר יהיה בן שש או קרוב לכך, יש להקפיד שישמע הבדלה.

רוב נחת!