לשון הרע בבקשת חוות דעת

שאלה:

לכבוד הרב,
שאלתי שאלה באינטרנט לגבי חוות דעת על מוסד לימודים ללמוד מקצוע.
וביקשתי שיחזרו תשובה באופן פרטי כדי להימנע מלשון הרע.
השאלה נשלחה באופן ציבורי, האם עליי לפעול כדי למחוק את התגובה שכתב המשתמש (הוא רשם על מקום כלשהו שלא מומלץ בגלל הרמה שלו)
והאם יש לי חלק ישיר בזה שביקשתי בכלל חוות דעת (למרות שביקשתי תשובה פרטית, אולי בכלל גם בפרטי יש לשון הרע)?
תודה

תשובה:

תנסה לבקש ממנו שיסיר את התשובה שלו.

אתה לא אשם שהוא בחר לדבר לשון הרע, אבל אם אתה יכול לזכות אותו, אז למה לא…