לא תיקום

שאלה:

שלום,
יש לי בעיות אידאולוגיות קשות עם המשפחה הקרובה של אשתי מאז שחזרנו בתשובה.
על רק המחלוקות הם לא באו לשבעה של אמא של ז’ל.
עכשיו שוחחו עם אשתי לגבי אזכרה של אח של אשתי – לא הכרתי אותו.
האם אני צריך ללכת משום לא תיקום ולא תיטור.

תשובה:

שלום וברכה ידידי

בוא נניח רגע בצד את הנושא של לא תיקום, משפחה זה משפחה, וגם אם צד אחד לא מבין את זה כלל כך, לעולם אל תהיה צד שני במריבה! אתה מצידך תבוא ותשתתף ותתקרב ותאיר פנים ורק כך תוכלו לעשות שינוי במצב דבר שחשוב מאין כמותו, גם לזוגיות שלכם [בסופו של דבר המשפחה תמיד קיימת ברקע] וגם בכלל.

בשורות טובות.