לייזר בספירת העומר

שאלה:

שלום לרב שליטא
אני (גבר) באמצע סידרת טיפול של לייזר להסרת שיער בגוף, כידוע לפני טיפול לייזר צריך הפציינט (אני) לגלח את המקומות בהם נעשה הלייזר, האם מותר לי לעשות כן בימי הספיריה, כאשר א- אני מדבר על הגוף, ולא על הפנים. ב' מכון הלייזר אומר שהיות ואני בתוך תהליך הטיפולים אזי ההפקת ההצלחה של הטיפול הוא אם אני יעשה כעת טיפול ולא ידחה אותו לאחרי הספירה. האם יש מקום להקל. וא"כ אם זה לכתחילה או דיעבד גדול. אגב באורח חיים אני משתדל לא להיות מהמקילים

תשובה:

אני מניח שזה לא קריטי לעשות את זה באותו היום, תגלח ביום שישי הבא ראש חודש אייר שבו רבים סברו שמותר להסתפר מחמת הצירוף של ערב שבת וראש חודש. בצירוף זה שמדובר בשיער הגוף ואתה באמצע, נראה להקל גם לספרדים.