להצטרף לשובר הגרלה

שאלה:

שלום,
אני עובדת בהוראה והעירייה שלחה לכל עובד הוראה שי.
וכתוב באתר שלהם בחרו מתנה אחת ויש 4 דברים שאפשר לבחור.
נכנסתי לכולם ובכל דבר אפשר לבחור ממנו פעם למשל שובר לפיצה אז אפשר שובר אחד ושובר לקניות אפשר רק אחד מזה
השאלה אם מותר לקחת מכל סוג של שובר אחד או בכלל רק שובר אחד מסוג אחד? כי טכנית הם נתנו אפשרות לבחור מכל סוג של מתנה פעם אחת

תשובה:

שלום וברכה,

אם האתר מאפשר לך לרכוש מכל סוג שובר אחד, הרי זה סימן שהם מסכימים לכך, ולכן את יכולה לקחת מכל אחד שובר אחד.

בהצלחה.