השלמת קניה

שאלה:

קניתי הרבה מוצרים במבצע בסופר , אבל בגלל שלא הצלחתי לסחוב הכל, לא לקחתי כמה מוצרים ותכננתי לקחת בפעם הבאה שאבוא לחנות (החנות בשכונה אחרת ממקום מגורי), המוצרים שלא לקחתי הם מוצרים כמו מרכך כביסה וטיטולים, כשבאתי שוב לקחת את המוצרים כבר לא היה את המבצע לכן התעוררתי לחשוב אולי יש פה בעיה הלכתית לעשות כך?

תשובה:

שלום וברכה,

אם שילמו על המוצרים בזמן שהיה הנחה, ולא לקחת את המוצרים בגלל אי יכולת טכנית, ניתן לקחת גם אחר סיום המבצע, כיון ששילמת בזמן ההנחה והתכוונת לקחת בזמן ההנחה. ומסתבר שהם מסכימים לכך.

בהצלחה.