כפפה חלבית שנגעה במגש פרווה

שאלה:

יש לי כפפת סיליקון שנועדה להוציא מגשים חמים מהתנור.
אני משתמש בה לחלבי.
אתמול אפיתי לחמניות בתנור הפרווה (יש לי 2 תנורים נפרדים) ובטעות השתמשתי בכפפה והוצאתי את התבנית הפרווה. האחיזה הייתה בשוליים של התבנית הפרווה.
לאחר מעשה, הסתכלתי על הכפפה במקום האחיזה וראיתי שנשארו עליה מעט שיירי גבינה צהובה יבשה.
האם יש צורך להגעיל את התבנית ?
תודה רבה מראש

תשובה:

כיון שמדובר בתבנית פרווה ולא בתבנית בשרית, ומדובר מן הסתם בפירורים דקים שבטל טעמם בשישים וכ', וזה כבר לא יהיה בן יומו, יש להקל. להבא יש להזהר יותר.