מכירה באינטרנט בשבת

שאלה:

שלום כב' הרב, למרות שראיתי הרבה שו"ת בנושא, אני מבקשת לשאול באופן שוב, כי אולי פרטי השאלה שונים.
אני ציירת המפרסמת את יצירותיי באתרים שונים (אין לי אתר משלי). באתר מסוים שבבעלות יהודי דורשים ממני בלעדיות על הציורים המתפרסמים דרכם, האתר פונה לכל העולם והוא בשפה האנגלית, האתר פתוח גם בשבת ומתבצעת בו מכירה באמצעות בחירת מוצר ע"י לקוח והשארת פרטי אשראי, בעלי האתר פונים אלי לאחר מכן עם כתובת הלקוח לשליחת הציור אליהם, את התשלום אני מקבלת מבעלי האתר לאחר הגעת הציור ללקוח.
הציורים שלי הם בנושאי יודאיקה, כך שסביר להניח שהקונים המה יהודיים,
השאלה: האם מותר לי לפרסם באתר ההוא כשייתכן שאקבל פנייה שהתבצעה הזמנה במהלך השבת?

תשובה:

שלום וברכה

כיון שהאתר אינו שלך, ולא בידך לקבוע שהוא ימכר לגוי בשבת וכדומה כפי שהצענו בתשובות אחרות, את יכולה לפרסם שם, כפי שאני מבין זו הדרך היום למכור יצירות כאלו.

מקורות:

ראה עוד כאן בהרחבה.