מוזיקה קלאסית

שאלה:

שבוע טוב כבוד הרבנים

רציתי לשאול האם יש בעיה לשמוע מוזיקה קלאסית? או אולי יותר נכון האם יש סוגים של מוזיקה קלאסית שאסור לשמוע?
אני יודע שמוזיקה קלאסית שהשמיעו בכנסיה של נוצרים אסור לשמוע. אבל אמרתי למישהו שאני מרגיע את הילדים הקטנים שלי עם מוזיקה קלאסית, והוא אמר שזה יכולה להיות בעיה. אני באמת לא מבין למה זה פחות יהודי מהמוזיקה שקוראים לה היום מוזיקה חסידית. שם יש שירים שמזכירים לי את העבר שלי… למשל שיר "כל מה דעביד רחמנה" של זמר חרדי מפורסם, זה שיר מובהק של גויים.
תכל'ס מה לגבי מוזיקה קלאסית? יש בעיה?

תודה ושבוע טוב

תשובה:

אין כל בעיה לשמוע מוזיקה קלאסית.

רוב נחת ושבוע טוב.