שימוש במטבע לא הכי שלם בגופו

שאלה:

שלו' כבוד הרב,

ניסיתי לשאול את השאלה הבאה בתגובה לאחת השאלות העוסקות בנידון אך כנראה היא לא נקלטה במערכת, ולכן אבקש לשאול כשאלה בפני עצמה בבקשה:
מטבע של 5 שקלים שזומן לידי כאשר מסגרתו מנוסרת בחלקה בניסורים של בערך 3 מ"מ ועליה ישנן 3 סימני ניסיות ניקוב במקום החלק שבה. חוץ מזה המטבע שלם, נראה אמיתי ולא מזויף. ישנה בעיה להשתמש בו הלאה?

בברכה,

תשובה:

שלום וברכה,

מותר להעביר את המטבע הלאה המטבע ראוי לשימוש והוא יתקבל בבנק ישראל. ולכן אין איסור להשתמש בו.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

תגובה 1