סלייסר חלבי

שאלה:

יש לי 2 סלייסרים
פרווה/בשרי והשני חלבי ( סלייסר זה מתקן שכולו פלסטיר ויש בו חלק של סכינים שתי וערב שיל ידי לחיצת הירק אליו נחתכים הירקות קוביות. העניין שאבד לי הפלסטיק הפרווה שלוחץ את הירק כנגד הסכין, האם אני יכולה להשתמש בחלק הפלסטיק של הסלייסר החלבי?
כי זה רק פלסטיק ולא מתכת ובדכ לא משתמשים בזה בחום יד סולדת עם אוכל,כי זה נועד לחיתוך

תשובה:

אין להשתמש בחלבי, כי אף שלא משתמשים בחם, מן הסתם משתמשים בבצל שקולף בסכין חלבי, ודבר חריף מבליע גם בקר.

פתקא טבא.