קניית ארבעת המינים מכספי האשה

שאלה:

לכבוד הרב שלום וברכה ,
לאשתי ולי יש חשבון בנק משותף בבנק מסויים , ובנוסף לאשתי יש חשבון בנק נפרד בבנק אחר , זה בשל העובדה שהיא עובדת מדינה ויש לה הטבות באותו הבנק ,
לי אין הרשאה לבצע פעולות בחשבון הבנק הנוסף של אשתי.
אין לי כסף מזומן ואין לי אפשרות למשוך כסף מחשבון הבנק שלי .
האם יש אפשרות שאשתי תמשוך מזומן מחשבון הבנק שלה וכך אוכל לרכוש ארבעת המינים ולצאת י"ח ?
תודה וכל טוב

תשובה:

שלום וברכה,

אין מניעה הלכתית שאשתך תוציא מהחשבון שלה ותביא לך את הכסף. וגם אתה יכול לקנות אתרוג עם האשראי שלה, והד' מינים יהיו שלך.

בהצלחה.