חלום

שאלה:

אימי נפטרה לפני חודש וחצי בפתאומיות הייתי מאוד קשורה אליה מכל האחים התארחו רק אצלי לחגים קבוע ושבתות ובימי חול לסירוגין 1000 שיחות ביום . אחיי ואבי טוענים שחולמים אותה. אני אפילו לא ברמז לא חולמת ולא כלום שייתן לי מרגוע לנפש שהיא במקום טוב . יש לציין שיום לפני שנפטרה ב3 לפנות בוקר טלפנה אליי קמתי בבהלה כי הייתה מאושפזת לצורך בדיקה שולית ולא מסוכנת רק צילום חזה ואז אמרה לי בטלפון תוך כדי שיחה לשמור על אחד הילדים ששלי שמטופל בבית חולים מידי פעם וביקשה ממני סליחה ואף אמרתי לה למה מבקשת סליחה סיימנו שלא תדאג לאף אחד כולם בסדר ושאני אראה אותה בבוקר לצערי לא הספקתי להגיע נכנסה לחנק תוך כדי בדיקה הייתה ורדמת מונשמת 5 ימים ונפטרה אני לא רגועה מאז לא נפשית ולא מנטלית שבשעות האחרונות שלה לא הייתי איתה

תשובה:

שלום וברכה

חלומות אין בהם ממש, ומה לשא היית איתה, זה מצער נפשית אבל אין לזה חשיבות אמיתית, הדבר היחיד החשוב באמת, כמו שכבר כתבתי לך, הוא להיות איתה עכשיו! לסייע לה. בשנה הזו היא בדין לא קל, וריבוי זכויות על ידי הצאצאים מועיל לה מועיל.

עשי והיא תכיר לך טובה על כך.

בשורות טובות.