גרימת שינוי בעוצמת קליטת אינטרנט בטלפון בשבת על ידי פתיחת דלת

שאלה:

שלום כבוד הרב
בטעות לא כיביתי את הנייד בשבת (האמת איני יודע האם זה חובה), אני בספק האם מותר לפתוח/לסגור את דלת החדר שבו נמצא הטלפון, כי אני חושב שזה ישנה את עוצמת קליטת האינטרנט בטלפון. אומנם המסך כבוי אז לא יצטיירו סימנים על המסך אם זה משנה לצורך התשובה, אומנם אולי בגלל השינויים בקליטה מחמת הדלת, הבטריה תסתיים מהר יותר. כשהבטרייה מתקרבת למצב ריק מנורה קטנה מהבהבת אם זה משנה.

תודה רבה!

תשובה:

כיון שכל זה אינו פסיק רישא [לא בודאי יקרה] וגם אינו מתייחס אלינו בצורה ישרה, אין בכך חשש.

יום נעים.