צוואת רבי יהודה החסיד שם חתן וחם

שאלה:

שלום רב,
קוראים לי אהרון פלאי ולחמי קוראים אהרון.
האם הסכנה שהתכוון אליה רבי יהודה החסיד היא רק כאשר האישה והחם יקראו לי בשם אהרון ? כלומר האם אפשר שהאישה וחמי יקראו לי פלאי וכל השאר אהרון ובכך יוצאים מכלל הסכנה שהתכוון אליה רבי יהודה החסיד?
כמובן שאין לי שום בעיה בעליה לתורה וכשמברכים לומר את השם המלא אהרון פלאי.

תשובה:

בזמנו אם אינני טועה שאלתי בשבילך שאלה זו את הגאון רבי נפתלי אברג'ל שליט"א והשיב לי שספרדים לא נהגו להחמיר בענין זה באופן זה.