אין נושא

שאלה:

שלום,
כל החג בכיתי מתחילה ועד הסוף ואמרתי 3 ספרי תהילים
אני לא מסוגלת לשבת בסעודה עם אחים שלי שכל הסעודה אומרים לשון הרע וצוחקים ומבזים את הרב קנייבסקי ועוד רבנים ומדברים על כל מה שהם ראו בסרטים ובאינטרנט הפרוץ שלהם
ואח שלי התחיל לקרוא הלכות אישות אז אני קראתי דברים שקשורים לסוכות ואמא שלי אמרה לי תני לא לקרוא ולדבר ואם אני הייתי קוראת הלכות אישות היא ואבא שלי היו צורחים עלי אז הלכתי לסלון ובכיתי
לפעמים אני מעדיפה למות מלחיות

תשובה:

שלום וברכה

קראתי בצער רב את דבריך, באמת כואב ומצער לחיות באוירה לא מתאימה, בעזרת ה' בזכות התפילות תזכי להקים בית יהודי טהור בקרוב ולחיות ברוממות ובשמחה כשאיפתך.

חג שמח.

הצטרף לדיון

תגובה 1