דין ודברים

שאלה:

במשך שנים ציערו את מור אבי ז"ל ביסורים בנפש אנשים הסיגו את גבולו מול עיניו אחרי שעזר להם שנים במשך שנים הציקו ופגעו בו בכל מה שאפשר הוא נפטר מתוך יסורים קשים גם אחרי בעיות בלב עקב צער רב שהצטער עכב שפגעו בו לא יודע חשבונות שמים אני מרגיש שבורא עולם לקח אותו טרם זמנו בכדי שלא ימשיכו לפגוע בנפשו ולצערו גם כהיום הם רוצים למנוע מאיתנו מלעשות לעילוי נשמתו בכל מיני תחבולות שום דבר רע לא עשה להם מעולם והצער הכאב והיגון לא נותן לנו מנוחה ולא יכולים להתנחם מה הרב אומר בענין ישר כח

תשובה:

שלום וברכה

אני רואה שאתה מאוד טעון, אינני יודע מה פרטי הענין ומה מפריע להם ומה טוענים, אני בטוח שאפשר ליישב את ההדורים, אבל אני לא אוכל לסייע בצורה כזו, רק רב מקומי שמכיר אתכם ואת הטוענים כנגדכם יוכל לסייע.

בהצלחה.