שיעמום

שאלה:

קודם כל לא להוכיח אותי
למה ה' מעמיד אותי בנסיון שאני לא יכולה לעמוד בו ניסיון של שיעמום. אין לי עם מי לצאת ואין לי עבודה מה ה' רוצה שאני אעשה שכל יום אני אסתובב בקניון ואבזבז את כל הכסף????? אני באמת לא מבינה מה הוא רוצה
אחים שלי במיטות מהבוקר עד הלילה עם הסמרטפונים ורואים סרטים אז בגלל שלי אין סמארטפון ויש לי אינטרנט מסונן אז מגיע לי שלא יהיה לי עבודה וחברות???????

תשובה:

אכן לא קל, חייבים למצוא עיסוק טוב ומועיל, עבודה, התנדבות של חסד, את גרה בבית וגן, למה לא לשאול ביד שרה אולי צריכים מתנדבת? העיקר למלא את היום בעסק חיובי. בהצלחה.