בעל קורא ירא שמים או מדקדק

שאלה:

שלום רב , במקום חילוני, שפועל ביה"כ רק בשבתות וחגים האם בקריאת התורה בשבת עדיף קריאה של אדם שלא מדקדק במצוות (אך לא מחלל שבת בפרהסיה) ושותה שתיה חריפה לפני התפילה והקריאה אך קורא יפה ובדקדוק או קורא מתחיל שקורא פחות יפה אך ירא שמיים ומדקדק במצוות?

תשובה:

אינני רואה מקום לשאלה בכלל, בודאי שעדיף בעל קורא ירא שמים, אבל להזהר שלא לבוא לידי מריבה ומחלוקת חלילה.