כשרות סירופ מייפל לפסח

שאלה:

האם יש בעיה להשתמש בסירופ מייפל אורגני ללא שום תוספות בפסח? לא מצוין כשרות לפסח אבל לא אמור להיות בעיה, כשהרכיב היחיד זה מייפל?

תשובה:

שלום רב,

אני לא ראיתי את זה ברשימה הכשרה של אלטמן אבל כדאי לשאול את הרב שלהם הוא בהחלט בר סמכא 058-7000472

תשובה:

בפסח לא ניתן להשתמש בשום מוצר מתועש ומורכב בלי כשרות מיוחדת לפסח, אנחנו לא יודעים מה עוד מיוצר על הליין הזה ואם אין מגע של בליעות חמץ, ואין להשתמש בזה בפסח. חג שמח.