אמא שמגיעה בחלום שמחה מאוד ואומרת שלא נפטרה מהעולם

שלום לכבוד הרב
אימי ע"ה נפטרה לפני חצי שנה
מכיון שאחרי הרבה מאמצים ובס"ד גדולה הגעתי להסדר מקובל ובנתיים מחילה עם כל בעלי החוב שהיו לה ועם ארגון מוכר שעורך לה כל חודש תיקון נפטרים
קצת התאכזבתי לראות שדווקא אלי בשונה לכל בני המשפחה (רוב הפעמים באה שמחה) לא הגיעה בכלל.
ביקשתי מבורא עולם לראות את אמא וזה כבר היום השלישי שאני חולמת אותה שהיא שמחה נכנסת לבית שלנו שפתאום נהיה משותף עם אבא (לא היו ביחד ) ועם כל השמחה הרבה שהרגשנו שטוב לה היא אומרת לי פעם אחר פעם -"אני לא נפטרתי" והיא נחרצת מאוד מה שלא אופיני לה בכלל
מה זה אומר??

תשובה:

אני חושב שלא מספיק לה תיקון נפטרים על ידי אנשים זרים… היא רוצה  קצת תהילים קצת חיזוק במצוות, לא להגזים בקבלות אבל כל יום בלי נדר משהו, יסייע לה מאוד לעילוי נשמתה, מעבר לזה אין כל צורך להתייחס לחלומות.

ברכה והצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אם עושים תיקון עושים בד"כ גם את זה…
    העניין אולי שישי עדיין מי שלא שומר מצוות אבל מה לאל ידינו לעשות??
    חוץ מלהתפלל ולקרב אותם (שעושים אבל לא רואים כ"כ תוצאות משמעותיות)