קיום הבטחה על ציון הרה"ק מזוויעהל

רציתי לשאול לגבי בחורה מאורסת שקבלה ע"ע בציון הרה"ק מזעוויהל בשני וחמישי ושני והיא קיבלה ע"ע שאם יוושע בילדים אז היא תבוא להודות ואח"כ התחתנה ואז היא נושעה בפרי בטן עכשיו השאלה שבבית בעלה יש איסור לנשים לבוא לבה"ק איך היא יכולה לקיים את הבטחה שלה?

תשובה:

שלום וברכה

אני בטוח שאם היא תשלח את בעלה לבוא להודות במקומה זה יהיה בסדר, מעבר לדין השליחות הרי אשתו כגופו… בפרט שבודאי אמרה בלי נדר…

שירבו שמחות!