הרב מה עדיף לשמוע שיעורים שאני מביא בפאלפון או ללכת למקום שלומדים תורה למרות שאני בקושי מבין משהו מזה

תשובה:

שני הדברים מאוד חשובים, חשוב מאוד להבין מה שלומדים, אבל זה לא במקום ללכת לבית הכנסת, מאוד חשוב הקשר לבית הכנסת, זה מקום קדוש, תלך שם שלוש תפילות ביום וגם שיעור הלכה, לא לוותר. במקביל תלמד בצורה מסודרת מה שמתאים ליכולותיך.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. אין שיעור בהלכה הרב ניראלי יש שיעורים בגמרא ואני לא מבין את זה מה עדיף לי באותו שעה ללכת לשם ולשמוע למרות שאני מבין בקושי או עדיף בבית ללמוד הלכות

  2. תפנה לסניף לב לאחים בעיר מגוריך ותשאל אותם, תופתע לשמוע איזה גיוון עצום של שיעורים יש בהלכה פרשת שבוע השקפה ומוסר כל דבר יהודי!

  3. הרב אם אני הולך לשמוע שיעורים שמדברים שם סיפורים בעיקר זה ניחשב שיעור תורה?.
    ועכשיו ניכנסתי בגוגל חיפשתי מצאתי שם כמה רבנים בעיר שלי