ישועות הלילה?

שאלה:

שלום כבוד הרב שליט"א, שאלה: אם קשה לי להתרכז באמירת תהילים…. (בלי קשר לעייפות)אבל התפילות והכוונות אוטומטיות מהלב,נשפכות-נקרא עדיין לנצל את הליל הושענא שלי? מפחיד אותי שאם אעז להנות מדבר פשוט אפסיד חלילה את שלי…(קשה לי להיות הרבה זמן ממוקדת על דברים שהם בעלי משמעות ומרגיש לי כובד,עד שלא מצליח לי עוד יותר לנצל את הלילה..) אלפי תודות שתזכו לפתקה טבא וכל הישועות אמן! ל.ס

תשובה:

שלום וברכה,

כאשר עוסקים בתפילות ובניצול הזמן למצוות ותפילות נחשב שמנצלים את הזמן. ולכן אם יש קושי להתרכז באמירת תהילים ברור שטוב להתפלל דברים מהלב, או כל תפילה אחרת.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

תגובה 1