לימוד תורה בבין הזמנים

שאלה:

לימוד תורה בבין הזמנים – מאד קשה לי ללמוד בבין הזמנים, אע"פ שאני מאד מחובר ללימוד, האם יש לכם איזה עצה בשבילי? תודה רבה.

תשובה:

בוקר טוב ידידי!

העצה הכי פשוטה היא לקחת אתרגר! לא ללמוד סתם, אלא למשל להחליט שבבין הזמנים זה מסיימים מסכת תענית, או עובדים על סויא פלונית, ולוקחים משהו שמושך את הלב, נניח לומדים מה זה גרמא בהלכה ודיניה, או כל פרטי איסור לפני עיור לא תתן מכשול וכדומה כל אחד לפי נטיית ליבו ויכולותיו, אבל כותבים מסכמים ועובדים על אתגר מסויים שמושך את הלב. כמו כן רצוי מאוד לקבוע זמן מסויים, נניח בוקר בין 10:00 ל13:00 וכדומה.

בהצלחה רבה מאוד.