דודה שלי חולה מאוד – מה עושים?

שאלה:

שלום רב אנחנו משפחה לא כול כך דתיה ודודה שלי חולה מאוד כרגע אין לה כול כך ריאות והיא נושמת עם בלון חמצן ועל כיסא גלגלים המצב שלה רק מחמיר ואיני יודעת איך לעזור לה אז אני מעוניינת לדעת איך אפשר לעזור לה ומה ניתן לעשות כדי שמצבה ישתפר תודה

תשובה:

שלום וברכה

מה שצריך זה להרבות מאוד בתפילות ובחיזוקים במצוות לרפואתה, אין דבר יותר מועיל מתפילה, אלא שכדי שהתפילה תתקבל צריך לראות לבורא עולם שיש רצון להתקרב אליו… מי שחלילה דורך על מצוות התורה ומבטל את רצון ה' ומשליך אותו אחורי גיוו באמירה "אנחנו משפחה לא כל כך דתית", נשמע מוזר שנבוא אליו בדרישות ובקשות… יש להבין שיש מנהיג לעולם ויש תורה ומצוות שאנחנו כולנו מחוייבים לקיים, מנסים להתחזק, לשמור שבת כשרות ולהתחיל צעד אחר צעד להתקדם, ותוך כדי מרבים בתפילות ובעזרת ה' תראו ישועות. התפילה יש לךה כוח עצום, אמירת תהילים מכל הלב ולבקש בפה מה' יתברך.

רפואה שלמה.