מסיבת מרעים – המשך

שאלה:

לגבי תשובה שאלה מספר 221019
אם מדובר במשפחה בלבד עם כמה ילדים ונכדים ולא ידידים אז למה זה אסור. בטיזה סעיף זה כתוב?

תשובה:

קשה לתת את הגדר הברור לחלק בין ביקור של בני משפחה לבין מסיבת מרעים, זה תלוי במספר האנשים ובאופי האירוע, תקבלו החלטה על פי חוות דעתכם בענין זה לפי המצב. ברור שאם יש חמישה ילדים נשואים וכולם עם ילדים ובאים כולם זו מסיבה ולא ביקור משפחתי… הכל לפי הענין.