מתלבט אם לחזור להורים או לחדש חוזה

שאלה:

אני בן 31, עברתי לגור לבד במרכז הארץ לפני שנה
ותכף נגמר לי החוזה. השכר דירה מאוד מכביד עלי
מצאתי עבודה שבקושי עוזרת לי לגמור את החודש אבל עוזרת לי מבחינה מקצועית. רציתי להוזיל את העלות שכר דירה (השותפים (דירה מחולקת) משלמים פחות בכמה מאות שקלים) אבל המשכירה לא רוצה להוזיל ולפי החוזה זה מתייקר במאה ש"ח והיא דורשת את זה. מה לעשות? להמשיך למרות הכל או לחזור תקופה להורים? (שנמצאים שעה נסיעה באוטובוס מהעבודה) ומהמרכז. תודה

תשובה:

שלום וברכה

קשה לי לייעץ לך, אינני מכיר את הנתונים. שעה נסיעה לא מפחידה אותי כל כך, הרבה אנשים נוסעים שעה לעבודה אפילו בתוך העיר [בירושלים לפחות…]. אבל יש בענין זה עוד כל מיני אלמנטים, היכן מתאים לך יותר לגור מבחינת הפרטיות, ההתקדמות הרוחנית, הרצון של שאר בני המשפחה.

תתייעץ עם מי שמכיר אותך קרוב יותר.

בהצלחה רבה והחלטות טובות.