מה  קורה  ל מעביד   עם  הוא מרכיח  אותך  לבצע  פעולות     ש  לא  נימצעים   בחוזה      אני  מטפלת  בקשישים    ו  אני  בדילמה   כי  הם  יכתמו  אותנו  על  רשימה  ואנחנו  עוסים  דברים   שהם  מסוכנים  לנו    ו  לקשיש  ו  לא  יכפת  להם    כי נ הם  חושבים  ש  הם  מעל  החוק     ב  זכות   הבוס    ש  יש  לו  יד  ארוקהמה קורה עם ב תפקיד ה עבודה מבקשים ממך לבצעה דברים שלא כלועים בחוזה מבכינה ה חוק

תשובה:

שלום רב,

אם ניתן לשלוח את השאלה שנית, מאחר ולא נקלטה טוב, וכן לבאר את הנתונים. תודה.