חלם שצריך לשנות מקומו

שאלה:

שלום להרב,

שאלה: שאל אחד שיש להם קושי בענין פריה, על שחלם שבא חבירו רב צדיק שעוד חי שסיפר לו שלמה דואג על ענין ושיש לו לשנות המקום כדי תשנה לו המזל, ואמר לו שזה נאמר במיוחד לענין פריה במקרא (כנראה לפי מה שכתוב בר"ה טז ע"ב אליבא די"א שם), ואפילו אמר לו המבלי יש לכם אב או אם שכאשר אינם בבית שתוכלו ללכת שם? (זה מזה נראה שאף שהמצב כספי קשה למכור מיד משהו מ"מ אפשר להשתמש במקום שלא יעלה כלום אלא עיקר השינוי מקום).

וכך הדבר של חלום.
בדרך גלל אומרים שחלומות לא מעלים ולא מורידים וכו' ושאין לשים לב כל כך בזה, מ"מ כיון שסיפר למישהו שאוהב אותו שיכול לפתור לו לטוב, רוצה לדעת האם כדאי לחשוב שיש משמעות בזה?

תודה ברכה והצלחה

תשובה:

אין שום משמעות, הוא חלם מהרהוריו ביום.

שיהיו בשורות טובות בקרוב!