סעודת הודיה לנשים

שאלה:

שלום וברכה,
אחרי תקופה לא פשוטה והתמודדות עם מחלת הסרטן, ב"ה אני נקייה. אני רוצה מאוד לערוך סעודת הודיה. חשבתי לעשות ערב נשים שיכלול סעודת אמנים והפרשת חלה. האם אפשר לערוך סעודה כזו לנשים בלבד?
תודה

תשובה:

שלום רב,

זה רעיון מצוין! ודאי שניתן לערוך סעודת הודיה רק לנשים, העיקר זה להודות לה' ולברכו. יהיה רצון שתזכי לעוד ימים ארוכים בבריאות איתנה ורוב נחת!

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. סעודה הכוונה שיושבים יחד ואוכלים ומהללים ומודים לה', והפרשת חלה זו התכנסות של נשים לעשיית בצק לקיים בו מצוה זו, כל האפשרויות של אנשים להתכנס ולהודות טובות מאוד, לא משנה סביב מה.