וידוי בשבת

שאלה:

בס"ד
שלום לכבוד הרב
ראיתי בשלה מסכת ר"ה ןבספר סדר היום -קבלת שבת שמותר בשבת קודש להתוודא על חטא ספציפי שחטא בו ביום,
האם הדבר הזה מותר הלכה למעשה כלומר "ה חטאתי על חטא ספציפי כזה וכזה ויהירצון וכו"…
בשבת קדוש כמש שהם כתבו?

תשובה:

שלום רב

אם כך כתב השל"ה מי הוא שיוכל לחלוק על דבריו… באופן כללי לא מתודים בשבת, כמבואר בשערי תשובה תחילת סי' ש על פי האר"י וראה משנה ברורה סי' רפח, אבל לענין חטא שחטא בו ביום סבר כנראה השל"ה שהדין אחר.

בהצלחה.