שימוש בשני שמות או הסרה של השם הראשון

שאלה:

כבוד הרב שלום,
שמו כריס רחל, לפני כשנתיים עברתי תהליך גיור, שמי המקורי היה כריסטינה. ולאחר התהליך אני החלפתי את שמי לכריס והוספתי רחל, ישנם אנשים שקוראים לי רחל וכאלו שקוראים לי כריס.
אני בתהליך התחזקות כרגע, ויש אנשים שאומרים שכדאי לי להישאר רק עם השם רחל, ןאני לא יודעת מה לעשות כי מצד שני השם כריס מלווה אותי כל החיים.
מה עליי לעשות ?
תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

את יכולה להשתמש בפי הבריות בשם כריס, ובשם רחל לדברי קדושה כמו מי שבירך בבית הכנסת, הזכרת שמך בתפילות וכו'.

בהצלחה