למה מותר לפתוח אם בכלל, חנות אינטרנט

שלום וברכה כבוד הרב

אני מקווה שלא שאלתי זאת כבר בעבר,
אני מניח שמותר, אך למה מותר לפתוח חנות/אתר אינטרנט המיועד לקהל החרדי?
אין בזה משום החטאת הרבים ח"ו? כי זה יכול לגרום לאנשים להתרגל לשהות באינטרנט, ומאז מתוך ההתרגלות לשהיה באינטרנט יכולים גם ח"ו ליפול למקומות הורסי קדושה וחיים רחמנא ליצלן.

תודה רבה כבוד הרב

תשובה:

שתי תשובות בדבר… 1. לא אתה תגרום לו לשוטט באינטרנט, מי שימצא אותך כבר נמצא שם… 2. אינטרנט מסונן כהלכה זה בסדר.

ערב טוב.