אספנית כפייתית מחוץ לבית

ערב טוב, אני פרוד מאשת, מעל כשנה, אני אב בית של ילדים חסרי הורים, הורים גרושים או משפחות מרובות ילדים. יצאתי מהבית ללא מריבות, כי אשתי "אספנית כפייתית" הבית שלי בית של 4 חדרים, היום הבית מלא עד התקרה, אי אפשר לחיות שם, רק אשתי… ארבעת ילדי נשואים ברוך השם, אין אפשרות להכנס הביתה.
חיי נהרסו, ומשפחתי התפרקה, כי אין אפשרות להיות ביחד… לפרטים נוספים אוכל למסור, אני בן 64 וקשה לי החיים האלה… אבקש את עזרתכם…
אני רוצה לחזור הביתה…

תשובה:

שלום ידידי, קראתי בכאב רב מה שעובר עליך, הרבה לעזור לא נוכל, מה שצריך שיקרה הוא שאשתך תכיר בכך שיש לה בעיה, ותקבל טיפול לכפייתיות, יש היום טיפול לדברים האלו, זה לא ביום אחד ולא ביומים, אבל ניתן לטפל. צריך להשפיע עליה, אולי על ידי הילדים הנשואים או כל גורם אחר שיש לו השפעה עליה, ונקווה לטוב בעז"ה.

בשורות טובות.