חתונה בלב ים

האם ניתן לעשות חתונה על יאכטה על פי ההלכה? והאם ניתן להכשיר את המטבח שלהם ליום החתונה על מנת לקיים את החתונה על פי הלכה?

תשובה:

שלום רב

מותר להתחתן אפילו על הירח, העיקר שהכל יתנהל לפי רוח היהדות, הפרדה מלאה בין גברים לנשים, וכשרות מוקפדת. אין לי מושג אם ניתן להביא לשם קיטרינג כשר, להכשיר את הכלים שלהם אני מניח שזה לא מעשי, הם לא יכנסו מבחינתם ל"בילבול מוח" הגדול הזה… כך שהרעיון נראה לי לא מעשי במיוחד אבל אינני יודע. על כל פנים האושר בחיי הנישואין לא יבוא דוקא מהיאכטה, אפשר להתחתן כדרך כל הארץ וזה בסדר גמור..

מזל טוב ותמיד שמחות!