האם עלי עדיין להשיב את האבידה?

בוקר טוב כבוד הרב
לגבי האבידת ארנק שמצאתי לפני כחודש, היו בו בערך 20 אגורות, כרטיסי קניה ריקים, ואיזה כרטיס הגרלה נראה לי מיושן כי כאשר התקשרתי למספר שעל הכרטיס, זה הביא אותי למרפאה או משהו אחר שלא נשמע קשור למקום שהיה רשום על הכרטיס.
מצאתי את שמו של בעל הכרטיס הגרלה, ואת מקום הישיבה שלו והתקשרתי לברר אך נראה שהגעתי למספר לא נכון, או לאדם הלא נכון לזכרוני אמר משהו בסגנון שאין לו קשר עם הישיבה. התעכבתי בזה מסיבות מסוימות.
האם עלי עדיין לנסוע לבני ברק ולתלות שלט במקום שמצאתי את האבידה? (יש לי כמה דברים שאני יכול למצוא לעשות שם במילא כך שזה לא הפסד כספי אם זה קריטריון בתשובה).
בארנק היה כסף של מונופול ואיזה עשרים אגורות כרטיס הגרלה כמו שאמרתי וכרטיסי קניה ריקים (בדקתי דרך המספר טלפון שהם ריקים).

תודה רבה כבוד הרב, יום טוב

תשובה:

שלום רב

זה נשמע ארנק של ילד לא של בחור ישיבה, תתקשר שוב ותאמר שאמנם אין להם קשר לישיבה מטבע הדברים, אבל כנראה הילד הסתובב שם.

בהצלחה