משחקים ושירים במחשב

שלום כבוד הרב
אם יש שירים שיש בהם קללות באנגלית אבל לא ממש מבינים את התוכן של המילים או שזה מורגל כבר לשמוע מילים כאלה האם יש בעיה בלשמוע שיר כזה?
ואם יש משחק במחשב שלעיתים יש בו כותרות של אוצר מילים קצת יותר "נועז",כאילו קללות וכאלה אבל זה לא שיש במשחק הזה תוכן לא צנוע או קללות לכשעצמם ששומעים אתזה בקול אלא זה רק בכתוביות פה ושם האם יש בעיה לשחק במשחקים האלה
כאילו אני כבר הרבה שנים משחק ושומע דברים כאלה וכאילו זה לא מרגש כל כך ויש לי במחשב הרבה משחקים שקניתי ממזמן ואני רוצה לשחק בזה ואני יודע שיש ברוב המשחקים האלה קללות היום,האם מותר לשחק בזה או שאסור לשחק בזה

תשובה:

שלום רב

אין בזה איסור, אבל לומר שזה טוב לנשמה אינני יודע…

בהצלחה רבה