משיכת כסף שלא נוכתה מחשבון הבנק

בס"ד שלום רב,
ברצוני לשאול שאלה מורכבת, ובמידה ויתאפשר אשמח לקבל מענה מדיין שמומחה בדיני ממונות.
לפני מס' שנים (יולי 2010) משכתי מחשבון הבנק שלי סכום מסויים, ולהפתעתי גיליתי שהבנק לא ניכה מהחשבון שלי כלל את הסכום שהוצאתי. ברצוני להשיב את סכום הכסף הנ"ל, אך איני יודע למי להחזירו, מפאת העובדה שהבנק החליף מס' רב של בעלים מאז 2010 (ניתן לראות זאת בקישור המצורף למטה). חשוב לציין שאין ממש באפשרותי לאתר את הבעלים או לדעת מי הם.
ברצוני לקבל תשובה האם אני חייב להחזיר את הכסף, ובמידה וכן, למי?

להלן הקישור שמספק בצורה כללית את תולדות הבנק (והחלפת הבעלים):
https://online.bankotsar.co.il/wps/portal/FibiMenu/Marketing/AnBankActivity/AnAbout/AnHistory

בברכה,

תשובה:

שבוע טוב,

אתה יכול להחזיר את הכסף לבנק, למרות שזו עברה בעלות, וחובות עוברים עם שינוי הבעלות.

בהצלחה

נשלח למענה