עשה לך רב

בסד
שלום רב
האם חייב אדם שיהיה לו רב אחד או שניתן לפנות למוקדי הלכה כמו האתר שלכם ,ולקבל תשובות ממגוון רבנים ?

תשובה:

שלום רב

בנוגע לשאלות בהלכה, יש מעלה לרב אחד אולם אין בכך חיוב, רוב ההלכות הן פשוטות וברורות וניתן לפנות למוקד כזה ואחר. אולם בכל הנוגע להשקפת עולם ייעוץ והכוונה הנהגות שונות וכו', כדאי מאוד למצוא רב שדרכו נראית לך ולדבוק בו, אחרת באים לבילבולים גדולים, ונוהגים פעם כך ופעם אחרת, הדרך חייבת להיות ברורה ומתאימה, והכי טוב, אם יש רב או רבנית שגם ניתן לשוחח איתם ושיכירו אותך מקרוב. מישהו באיזור מגוריך.

בהצלחה רבה